top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvervofbundys

Vijl je nagels sterk!

Bijgewerkt op: 3 apr. 2019


Hey natural beauty’s,

Regelmatig even bijvijlen van je natuurlijke nagels en de juiste nagelverzorging, maakt je nagels aanzienlijk sterker en daardoor breken ze minder snel af.

Door je nagels te knippen vouw je je nagels altijd een beetje om, daardoor kan er sneller een barst of een breuk in je nagel ontstaan. Je nagel is opgebouwd uit minuscuul dunne nagellaagjes, deze laagjes laten dan los van elkaar met als gevolg breekbare nagels die snel scheuren of splijten.

Je nagels vijlen is beter dan knippen mits goed gevijld.

Vijl niet zigzaggend over je nagel met de vijl, ook dan beschadig je de nagellaagjes. Je nagels vijl je op de juiste manier door steeds in dezelfde richting te vijlen. Het liefs van buiten (zijkant) naar het midden. Door één richting op te vijlen en de laatste keer in de tegengestelde richting seal je de nagel en beschadig je niets. 

Mijn 4 meest favoriete soorten nagelvijlen:

Glas/ kristal nagelvijlen

Deze zijn gemaakt van kristallen of van glas en ze hebben een fijne korrel. Deze zijn ideaal voor het verfijnen en het vormgeven van de nagel en voor het gladstrijken van randen. Glasvijlen gaan eindeloos mee en je kunt hem onder de kraan afspoelen. Erg hygiënisch.

Emery Boards:

Dit zijn de meest voorkomende vijlen. Deze zijn vaak dubbelzijdig met twee verschillende soorten korrels aan elke kant, en zijn zeer effectief en makkelijk in gebruik om randen glad te vijlen. En voor het vormgeven van de nagel.

Buffer blokken:

Dit zijn rechthoekige blokken met verschillende kanten. Ze zijn essentieel voor huis manicure en handig in gebruik. Elke zijde heeft verschillende korrels en een andere functie, zoals vormgeven, randen verwijderen, vloeiend maken en de het nagelbed mooi laten schijnen.

Keramische vijlen:

Keramische vijlen zijn het beste voor zachte of zwakke nagels. Ze zijn ongelofelijk zacht voor natuurlijke nagels en ze helpen de randen van de nagels te verzegelen tijdens het vijlen.

Kies de vijl die het beste bij jou past en vijl je nagels sterk!762 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page