top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPJR Care Nailpolish

Review: Led-ish uithardbare nagellak.

Bijgewerkt op: 20 jan. 2021

Kleur: Magical


Magical 🪄✨// Led-ish

- @pjrcare

+/- 2 weken geleden heb ik in een live video mijn nagels kort gevijlt, het was echt tijd voor een fresh start.


Net iets voor mijn livevideo zag ik dat @pjrcare met iets nieuws op de markt kwam, Led-ish. Led-ish is een 10 vrij 3 in 1 gel systeem, je hebt dus geen base en geen topcoat nodig en het is vrij van de 10 meest schadelijke stoffen die normaal gesproken gel producten zitten. Pjrcare heeft wel een topcoat in het assortiment, die zou je kunnen gebruiken voor extra houdbaarheid en glans maar het is geen must.

Pjrcare claimed dat Led-ish tussen de 7 en de 10 dagen blijft zitten, ik heb het 7 dagen gedragen en het zat nog als een huis. Ik denk dat het zelfs langer als 10 dagen had kunnen blijven zitten.


Led-ish zit echt tussen nagellak en gellak in, Pjrcare heeft de voordelen van beide in 1 potje gestopt. Het heeft de houdbaarheid en de stevigheid van gellak maar het is bijna net zo makkelijk te verwijderen als nagellak.


Zoals ik al eerder zei heb ik het precies 7 dagen op mijn nagels uitgetest. Ik heb mijn duim, wijsvinger en ringvinger gelakt met de led-ish topcoat, mijn middelvinger met een normale gel topcoat (kiki london rubber topcoat) en mijn pink zonder topcoat. Alle nagels dragen ook 3 laagjes van de kleur Magical.


Review:

Magical // kleur:De kleur is prachtig, het is heel moeilijk te beschrijven maar ik ga mijn best doen😅 het heeft champagne en een paar kleine holografische glitters De lak zelf heeft een soort roze multi chrome gloed, dus in de zon is dit echt een prachtig gezicht.

Verder denk ik dat deze kleur ook super mooi is als glitter topcoat!


Topcoat:

Topcoat doet wat ie beloofd, hij glanst mooi maar wel ietjes minder als een normale gel topcoat (al is die van kiki ook wel echt hoog glans) en blijft goed zitten, je nagels voelen steviger met de topcoat als zonder (logisch)

Verder maakt de topcoat het verwijder proces zeker niet lastiger.
Verwijderen // aceton vrije remover ook van @pjrcare (flower fragrance)

Eerst wil ik even praten over de geur van deze remover 😳 dit had zo een interieur spray kunnen zijn. Heeeeerlijk! Totaal geen remover geur. Alleen al voor de geur zou ik deze remover voor een 2e keer aanschaffen.

Het verwijderen van de Led-ish was echt een van de meest satisfying gel removals ooit. Na 4 minuutjes weken met siliconen hoesjes heb ik met een houten cuticle pusher alles eraf geveegt, ja geveegt. Ik en volgensmij iedereen in de live waren in shock over hoe makkelijk dit ging! Helemaal niet van dat moeilijke schrapen niks, het valt echt van je nagels af. Voor de zekerheid heb ik wel nog een 2e ronde gedaan en voor de kleine achter gebleven glittertjes. Ook na de 2e ronde werd je nagelplaat totaal niet droog, ik had helemaal geen last van dat nare aceton gevoel achteraf.


Conclusie:

IK BEN FAN! Ik wil alle kleuren nu, serieus. Dit is echt het perfecte product voor nu tijdens de lockdown. Is je nagelstyliste dicht maar wil je toch een kleurtje op je nagels die lang blijft zitten? Schaf dit dan zeker aan!❤️

Bekijk hier alle Led-ish kleuren:
Foto: @jesz.nails Kleur: MagicalKleur: Magical

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page