top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPJR Care Nailpolish

Hoe lak ik mijn nagels streeploos en egaal met PJR Care nailpolish.

Bijgewerkt op: 7 jul. 2021


Vindt jij het soms moeilijk om egaal en streeploos te lakken en

blijven er vaak strepen zichtbaar in jouw manicure?

In deze video laten wij zien hoe je met 4 simpele bewegingen de perfecte manicure creëert, die egaal en streepvrij is.1. Maak de nagels grondig schoon en vetvrij met de acetone vrije nagellak remover van PJR Care

2. Breng de PJR Care Base Coat of PJR Care Rich filler aan met 1 dunne laag

3. Rol voordat u het flesje nagellak opent het flesje ondersteboven een aantal keer tussen de handpalmen. Dit zorgt ervoor dat alle olien weer goed met de kleur worden gemengd. En dat de kleur lucht vrij is.

4. Breng 1 laag PJR Care-nagellak aan beginnend in het midden van de nagels om vervolgens de buiten randen te lakken. Strijk het kwastje maar 1 keer af en gebruik de kant met de drup. Eindig met het sealen van de nageltoppen.

Laat de lak minimaal 2 minuten drogen. Voor extra dekking adviseren wij nu om een tweede laag PJR Care- nagellak over de eerste laag aan te brengen. Laat deze laag wederom 2 minuten goed drogen.

5. Wanneer de nagellak helemaal droog is, breng dan een dikkere laag PJR Care Mirror top coat aan. Laat de PJR Care Mirror top coat goed uitharden.

TIPS: De lak droogt snel. Het is van belang om met een volle drup op het kwastje de laagjes aan te brengen. Gebruik per nagel een nieuwe druppel nagellak op het kwastje ! Wanneer er na enkele dagen krasjes op de lak zitten, maar geen echte beschadigingen zichtbaar zijn, kan er nog 1 laag Mirror top coat worden aangebracht om de glans terug te krijgen. Het sealen van het bovenste randje van de nagel is van essentieel belang voor een langere draagtijd van de nagellak. Dit betekent dat het bovenste randje van de nagel ook goed meegenomen dient te worden tijdens het lakken van de nagel. Het is de afwerkings-laag van de nagels. Voor beter en langer kwaliteit van de nagellak raden wij aan de nagellak zo koel mogelijk te bewaren in een donkere omgeving (6-18 graden).

Veel lakplezier!!!Kleur:I trust myself
1.039 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page