top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvervofbundys

De zoektocht naar PJR Care

Bijgewerkt op: 15 okt. 2020

Hey Natural beauty’s,

Omdat ik in mijn dagelijks leven veel met nagellak voor mijn werk te maken heb. Stuitte ik vaak op veel problemen. Ik ben stewardess en vind het fijn om mooie gelakte en verzorgde nagels te hebben tijdens het werk. Ik gebruik mijn handen veel in het vliegtuig, en mijn nagels krijgen vaak veel te verduren met kleine opstootjes.

Ik merkte na een lange vlucht dat mijn nagels die ik zo mooi had gelakt niet zo mooi meer aankwamen. 

De oplossing bleek dichtbij. GELLAK!  Dat moest de uitkomst zijn, aangezien deze lak minimaal 14 dagen mooi op de nagel blijft zitten zonder te chippen. 

Dit was ook vaak zeker het geval, de gellak bleef vaak mooi zitten en had er dagenlang plezier van, totdat ik er een ander kleurtje op wilde. Deze lak moet meetstal 10 tot 15 min afgeweekt worden in pure acetone. Daar werden mijn nagels niet zo blij van. Na een aantal keer Gellak te hebben gedragen waren mijn nagels dun en braken helaas af. Mijn nagels hadden rust en verzorging nodig en even geen gellak.

Mijn onderzoek ging verder en kwam erachter dat nagellak toch best veel stoffen bevat waar nu ook ik en vandaar ook mijn nagels niet blij van werden. Zo is het idee ontstaan om samen met mijn man een eigen nagellak lijn op richten met een nagellak die al mijn problemen met gewone nagellak en gellak zou wegnemen.

De oplossing!! 

PJR Care Nail Polish

· Is vrij van 10 giftige stoffen die in gewone nagellak wel voor komen

· Zuurstof en waterdoorlatend

. Halal

· Bevat geen dierlijke producten

· Blijft in combinatie met de base en mirror topcoat 3-7 dagen zitten

· Makkelijk te verwijderen met PJR Care non acetone nailpolish remover 
301 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page