top of page

PJR Care Rescue Oil

Product beschrijving:

 

Een doorschijnende, lichtgeel gekleurde behandelingsolie die is ontworpen om nagels te voeden en voedingsstoffen aan te vullen die belangrijk zijn voor de gezondheid van de nagels. Sinaasappelessence zorgt voor een zachte citrusgeur bij het aanbrengen.

 

Speciale productkenmerken:

 

Op basis van de meest geschikte drageroliën voor de levering van voedingsstoffen door de huid, zoete amandelolie en jojoba-olie, bevat PJR Care Nail Rescue Oil een mix van snelwerkende en krachtige vitamines en voedingsstoffen om verouderde of beschadigde nagels te herstellen en te voeden. Een combinatie van anti-oxiderende activiteit (vitamine E en vitamine C), hydraterende actieve stoffen (vitamine A) en de anti-oxiderende werking van vitamine C zorgen allemaal voor onmiddellijke ondersteuning van de nagelstructuur.

 

Ingrediënten:

 

• Bevat een zeer actieve mix van nagelvoedende vitamines

• Bevat natuurlijk aldehyde om nagels te harden

• Belangrijke actieve stoffen bevorderen de groei en hydratatie en herstellen de soepelheid

 

GEBRUIKAANWIJZING

 

Breng een voldoende hoeveelheid Nail Rescue Oil aan op de nagels en masseer in om de opname te vergemakkelijken. Zorg ervoor dat handen en nagels na de behandeling worden gewassen en droog en vetvrij zijn alvorens de nagels lakken met nagellak. De olie kan ook worden gebruikt na het aanbrengen van nagellak mits volledig gedroogd.

bottom of page