top of page

Gebruiksaanwijzing 10 Free Nail Polish

1. Maak de nagels grondig schoon en vetvrij met de acetone vrije nagellak remover van PJR Care

2. Breng de PJR Care Base Coat of PJR Care Rich filler aan met 1 dunne laag

3. Rol voordat u het flesje nagellak opent het flesje ondersteboven een aantal keer tussen de handpalmen. Dit zorgt ervoor dat alle oliën weer goed met de kleur worden gemengd. En dat de kleur lucht vrij is.

4. Breng 1 laag PJR Care-nagellak aan en laat deze minimaal 2 minuten drogen. Voor extra dekking adviseren wij nu om een tweede laag PJR Care-nagellak op de eerste laag aan te brengen. Laat deze laag wederom 2 minuten goed drogen.

5. Wanneer de nagellak helemaal droog is, breng dan één dikkere laag PJR Care Mirror top coat aan. Laat de PJR Care Mirror top coat goed uitharden.

TIPS:
De lak droogt snel. Het is van belang om met een volle drup op het kwastje de laagjes aan te brengen.
Gebruik per nagel een nieuwe druppel nagellak op het kwastje !

Wanneer er na enkele dagen krasjes op de lak zitten, maar geen echte beschadigingen zichtbaar zijn, kan er nog 1 laag Mirror top coat worden aangebracht om de glans terug te krijgen.

Het sealen van het bovenste randje van de nagel is van essentieel belang voor een langere draagtijd van de nagellak. Dit betekent dat het bovenste randje van de nagel ook goed meegenomen dient te worden tijdens het lakken van de nagel. Het is de afwerkings-laag van de nagels.

Voor betere en langer kwaliteit van de nagellak raden wij aan de nagellak zo koel mogelijk te bewaren in een donkere omgeving (6-18 graden).
Zoek naar de kleurnamen of het type product op het etiket aan de onderkant van de fles. 

 

 


 

bottom of page