top of page
FAQ
PJR Care Nail Polish
 • WAAR WORDT PJR CARE NAIL POLISH GEMAAKT?

  Australië. Onze nagellak-, nagelverzorgings- en removerproducten zijn van allemaal geproduceerd , samengesteld en gemaakt door een fabrikant. Wij zijn van origine zowel een Indie merk als de eerste generatie van een familiemerk.  Onze nagellak wordt niet in eigen huis gemaakt.

  Gereedschappen, accessoires en vijlen worden onder andere in Azië en Oost-Europa gefabriceerd. 

  Onze doosjes voor onze nagellakproducten worden in Nederland en België gemaakt van gerecycled karton.

   

 • WELKE INGREDIËNTEN WORDEN GEBRUIKT OM PJR CARE NAIL POLISH TE MAKEN? 

  Bevat geen tolueen, dibutylftalaat (DBP), formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, ethyl-tosylamide, xyleen, geur, parabenen of dierlijke ingrediënten. Is niet op dieren getest. 

  Nagellak Ingrediënten:

  Ethylacetaat, butylacetaat, nitrocellulose, adipinezuur / neopentylglycol / trimellitinezuuranhydride-copolymeer, acetyltributylcitraat, isopropylalcohol, acrylaten-copolymeer, stearalkoniumbentoniet, N-butylalchohol, styreen / acrylaten-copolymeer, pentyl-butaan-copolymeer .

  kan +/- bevatten: CI 15850: 1 Red Lake, CI 15850: 2 Red 6 Lake, CI 77499 Black Iron Oxide, CI 77891 Titanium Dioxide, CI 15880 Red 34 Lake, CI 77019 Mica, CI 77163 Bismuth Oxychloride, CI 77491 Rood IJzeroxide, CI 77510 Ferric Ferrocyanide, CI 19140 Yellow 5 Lake, CI 77000 aluminiumpasta, CI 60725 Violet 2, CI 75170, polyethyleentereftalaat, silica.

  Voor individuele producten en hun ingrediënten zie de producten. 

   

 • WAT IS DE INHOUD VAN EEN PJR CARE NAIL POLISH FLESJE?

  De inhoud van een flesje PJR Care Nagellak is 15 mL e 0.51 fl.oz.

   

 • WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN PJR CARE NAIL POLISH?

  PJR Care Nail Polish heeft geen houdbaarheidsdatum, maar wij raden aan om het tot 24 maanden na opening te gebruiken. Na verloop van tijd kan de nagellak dikker worden of uitdrogen, voeg dan verdunners toe. 

   

 • HOE KAN IK HET BESTE PJR CARE NAIL POLISH BEWAREN?

  Het op de juiste manier bewaren van de nagellak is erg belangrijk voor het behouden van de kwaliteit. Wij raden daarom aan de nagellak op een koele en droge plaats te waren vrijgesteld van direct zonlicht en hitte, open vuur en kinderen (zonder toezicht).

   

 • IS PJR CARE NAIL POLISH HALAL? 

  Ja. Alle nagellak-, nagelverzorging- en removerproducten worden vervaardigd in een halal-gecertificeerde omgeving. Hierdoor zijn alle producten halal-gecertificeerd. 

 • IS PJR CARE NAIL POLISH ZUURSTOF- EN WATER DOORLATEND?

  Ja. Wetenschappelijk gecontroleerde, standaard testmethoden voor zuurstof- en waterdampoverdracht tussen de ene kant van de film en de nadere kant tonen aan dat de nagellak-coatings zeer permeabel zijn. 

   

 • IS PJR CARE NAIL POLISH VEGETARISCH?

  Ja. De PJR Care Nail Polish formule en alle toebehoren zijn volledig vegetarisch en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

   

 • ZIJN PJR CARE NAIL POLISH-PRODUCTEN OP DIEREN GETEST? 

  Nee. Alle producten van PJR Care Nail Polish zijn niet op dieren getest en bevatten ook geen ingrediënten die op dieren zijn getest. 

bottom of page